arrow_drop_up arrow_drop_down

Nieuw bij YogaStar:

Online Yoga met Linda

Wil jij meer balans in je leven? meer rust in je hoofd? beter voor jezelf zorgen? meer evenwicht tussen in- en ontspanning?

Dan is yoga iets voor jou!

Maar heb je geen zin en/of tijd om elke week op een vast tijdstip een les te volgen? Dan is online yoga iets voor jou!

Ik ervaar de yogalessen als zeer fijn en snap niet dat ik hier niet eerder aan ben begonnen

Het is zo zalig, ik kan eindelijk voor het eerst in mijn leven mezelf helemaal ontspannen

Veel aandacht voor lijfelijke ontspanning en een prettige manier van lesgeven: een aanrader!

waar en wanneer je wilt

toegankelijk voor iedereen

divers aanbod

Mijn verhaal

Ik ben Linda van Hirtum en na enkele jaren enthousiast met yoga bezig te zijn geweest ontstond bij mij de wens om ook anderen te laten ervaren wat yoga betekent en wat het voor je kan doen. 

Ik ben van mening dat iedereen kan profiteren van de voordelen van yoga als je deze aanpast aan jouw niveau, wensen en eventuele lichamelijke beperkingen. 


Yoga gaat niet om het leveren van een prestatie maar om het in balans brengen van lichaam en geest, het creëren van een beter evenwicht tussen in- en ontspanning, tussen binnen- en buitenwereld.


Al snel startte ik met mijn eigen kleine yogastudio in Valkenswaard waar persoonlijke aandacht voorop staat. Na 10 jaar met veel plezier persoonlijke lessen gegeven te hebben werd ik in 2020, door de Corona maatregelen, ineens gedwongen mijn yogastudio te sluiten. Omdat ik toch heel graag mensen wilde blijven laten ervaren wat de voordelen van yoga zijn heb ik een voor mij grote beslissing genomen en ben ik gestart met een online yoga platform. Hierdoor kan ik nog meer mensen bereiken.


Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. In mijn yogalessen doe ik dat al 10 jaar met veel succes. Mijn doel is om dat ook te bereiken met mijn online yogalessen. Dus geen fancy, flitsende yogalessen van hoog niveau, maar gewoon huis, tuin en keuken yoga voor iedereen!

Op het online platform van YogaStar vind je o.a.

Hatha Yoga

is wat ook wel de "gewone" yoga wordt genoemd. Een vorm van yoga waarbij je de houdingen een halve tot een hele minuut aanhoudt terwijl je focust op een langzame diepe ademhaling. Deze vorm van yoga brengt balans tussen lichaam en geest en maakt je lichaam sterk en soepel

Yin Yoga

is een vorm van yoga die de bindweefsels (en daarmee de gewrichten) van het lichaam stretcht, stimuleert en versterkt. Daarnaast stimuleert deze vorm van yoga de energiedoorstroming in de meridianen en is zeer meditatief. Het grootste verschil ten opzichte van "gewone" yoga is dat deze vorm van yoga vooral bestaat uit zittende en liggende houdingen die lange tijd worden vastgehouden met de spieren ontspannen, hierdoor gaat de belasting van de houdingen naar de bindweefsels en gewrichten waardoor deze sterker worden

Gentle Somatic Yoga

omvat langzame, bewuste bewegingen die het lichamelijke bewustzijn versterken. Dit stelt de beoefenaar in staat om zichzelf te corrigeren en aanhoudende, op stress gebaseerde, patronen permanent van binnenuit het lichaam (Soma) los te laten. De herstellende flows zijn ideaal om pijn, stijfheid en onbalans in de houding te corrigeren door middel van herstel van de verbinding tussen lichaam en geest

Stoelyoga

is een vorm van yoga die wordt uitgevoerd op een stoel. Hierdoor is deze vorm van yoga ideaal voor mensen die minder mobiel zijn, maar bijvoorbeeld ook om te doen op je werk achter je bureau als je even behoefte hebt aan wat beweging

Yoga Pilates

is een combinatie van yogahoudingen met Pilates oefeningen. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve manier om je spiergroepen te versterken. In combinatie met yogahoudingen ideaal om je lichaam sterk en soepel te maken en te houden. Het voornaamste doel bij Pilates is om een sterk en stabiel lichaamscentrum (core/kern) op te bouwen. Een sterke kern geeft je met elke activiteit meer kracht en balans en vermindert het risico op blessures.

Wat cursisten zeggen

een zalige manier van mindfulness die ik als zeer ontspannend ervaar.

Linda is a wonderful and enthusiastic yoga teacher!

Een aanrader!

Doe je mee? Start nu!

Gratis proeflessen

Gratis

Yoga abonnement

(betaling per maand)

€ 18,-
per maand

Yoga abonnement

(betaling per 3 maanden)

€ 45,-
per 3 maanden
YogaStar gebruikt cookies