arrow_drop_up arrow_drop_down

Over YogaStar

In de huidige maatschappij zijn al onze voelsprieten steeds naar buiten en op anderen gericht.
Yoga brengt je weer terug bij jezelf !

Ik ben Linda van Hirtum en na enkele jaren enthousiast met yoga bezig te zijn geweest ontstond bij mij de wens om ook anderen te laten ervaren wat yoga betekent en wat het voor je kan doen. 

Ik ben van mening dat iedereen kan profiteren van de voordelen van yoga als deze wordt aangepast aan jouw niveau, wensen en eventuele lichamelijke beperkingen. 

Yoga gaat niet om het leveren van een prestatie maar om het in balans brengen van lichaam en geest, het creëren van een beter evenwicht tussen in- en ontspanning, tussen binnen- en buitenwereld.


Al snel startte ik met mijn eigen kleine yogastudio in Valkenswaard waar persoonlijke aandacht voorop stond. Na 10 jaar met veel plezier persoonlijke lessen gegeven te hebben werd ik in 2020, door de Corona maatregelen, ineens gedwongen mijn yogastudio te sluiten. Omdat ik toch heel graag mensen wilde blijven laten ervaren wat de voordelen van yoga zijn heb ik een voor mij grote beslissing genomen en ben ik gestart met een online yoga platform. Hierdoor kan ik nog meer mensen bereiken.


Mijn missie is om yoga toegankelijk te maken voor iedereen. In mijn yogalessen deed ik dat 10 jaar met veel succes. Mijn doel is om dat ook te bereiken met mijn online yogalessen. Dus geen fancy, flitsende yogalessen van hoog niveau, maar gewoon huis, tuin en keuken yoga voor iedereen!

Online yoga

Altijd

Doe yoga wanneer je wilt

Overal

Doe yoga waar je wilt

Op jouw manier

Kies de les die je wilt

Ik ben een gecertificeerd yogadocent (RYT 200 International Yoga Association, Certified Anatomy Yin Yoga Teacher, Certified Gentle Somatic Yoga Practitioner) en heb de volgende opleidingen gedaan:

Online cursus stoelyoga door Paula Jap Tjong van StoelYoga Nederland & Vlaanderen (2020)

Yoga voor mantelzorgers, bijscholingsdag voor yogadocenten, door Sophia Mante-Essen (de mantelzorgercoach) uit Zweindrecht (2020)

Online Gentle Somatic Yoga Teacher Training Level 1 (32 uur, 2018) en Level 2 (32 uur, 2020) door James Knight uit San Diego, California, USA, onderdeel van een door Yoga Alliance erkende Gentle Somatic Yoga Teacher Training (totaal 100 uur)

Yoga Nidra Intensive voor yogadocenten door Yoganand bij Ananda Yoga Centrum in Ellecom (2018)

Yin Yoga en Anatomie docententraining deel 1 en deel 2 (200 uur) door José de Groot bij De Yoga Studio in Eindhoven, gebaseerd op de teachings van Paul Grilley en erkend door Yoga Alliance (2016-2018)

Perfect Pilates Trainer I bij FysioPhysics in IJsselstein (2017)

Hatha Yoga Docenten Opleiding door Meester Yogi Ram bij de Arhanta Yoga Ashram Nederland in Sinderen (nabij Arnhem/Doetinchem). Een internationale Hatha Yoga docenten opleiding (200 uur) volgens de traditie van Swami Sivananda, erkend door International Yoga Association, European Yoga Association, Yoga Alliance en CRKBO (Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs) (2015)

Yang (Ashtanga) Yoga en Anatomie docententraining (50 uur) door José de Groot bij Pure Silence in Eindhoven, gebaseerd op de teachings van Paul Grilley en onderdeel van een door Yoga Alliance erkende Yang Yoga Teacher training (2014)

Yin Yoga en Anatomie docententraining (50 uur) door José de Groot bij De Yoga Studio in Eindhoven, gebaseerd op de teachings van Paul Grilley en onderdeel van een door Yoga Alliance (50 uur) erkende Yin Yoga Teacher training (2014)

Basisworkshop Critical Alignment Yoga bij Anahata Yoga in Eindhoven (2014)

Workshop Iyengar Yoga bij Annemieke Post in Chaam (2012)

Docententraining yogaswing door Karen Fuller uit Australië bij Yogaswing Nederland in Baambrugge (2012)

8-weekse Mindfulnesstraining bij Merlijn in Valkenswaard (2011)

Allround yogadocentenopleiding bij Astrid van Dam Yoga Centers in Breda (2011)

Weekendworkshop Ashtanga Yoga Primary Series door David Swenson uit Amerika bij De Yoga Studio in Eindhoven (2010)

YogaStar gebruikt cookies