arrow_drop_up arrow_drop_down

Reacties van leden van YogaStar

Voel me al iets leniger

Ik vind dat Linda goed en fijn les geeft en ik heb er baat bij. En als ik thuis kom voel ik me happy!

Betty
Ik vind het een zalige manier van mindfulness
Met yoga bezig zijn ervaar ik als heel prettig. Ik vind het een zalige manier van mindfulness die ik als zeer ontspannend ervaar. Het ruikt ook altijd erg lekker in de yogaruimte wat daar ook aan meewerkt. De kleine groep ervaar ik ook als een pluspunt.
Rian
Vanaf de proefles voelde ik dat ik goed zat

Vanaf de proefles voelde ik dat ik goed zat bij Linda. Ze heeft een prettige manier van lesgeven. Rustig, duidelijk en met aandacht. Er is veel ruimte voor persoonlijke ondersteuning.

Annemieke
Na een uur yin yoga ben ik een ander mens

Linda heeft een mooie yogaruimte waar ze met goede materialen, een ontspannen muziekje en een rustgevende stem elke week weer een fijne, rustige sfeer weet te creëren. Ik mag er zijn wie ik ben, met al mijn fysieke beperkingen. Tot mijn verrassing merk ik al na een paar lessen een fysieke verandering; ik word steeds soepeler, leniger. En doordat ik tijdens de oefeningen makkelijk in een meditatieve staat raak, ben ik na een uur Yin Yoga een ander mens. Heerlijk!

Danielle
Linda is a wonderful and enthusiastic yoga teacher. She has a lot of knowledge about yoga, yet continues to learn and share information with her students. The Yoga studio itself has a very meditative and spiritual feeling. Linda's classes are held in Dutch, and I am an English speaker, she was willing to accommodate me and translate during the class when needed. I also really enjoyed the meditation before the class and words of wisdom after the class, very inspiring. A really positive experience!
Dit is tijd voor jezelf

Ik ervaar jouw lessen zoals je ook altijd bij de beginontspanning vermeld “Dit is tijd voor jezelf”. De uitleg van de houdingen is duidelijk en met een max. bezetting van 4 cursisten vind ik het een prettige ervaring.

Ferrie
Een aanrader!
Veel aandacht voor lijfelijke ontspanning en een prettige manier van lesgeven: een aanrader!
Ine
Ik kom weer in balans

Een proefles genomen en meteen het gevoel dit is wat ik nodig heb. Een kleine groep, prettige sfeer, Linda's rustige stem en totale ontspanning! Het geeft mij veel energie en ik kom weer in balans.

Anja
Direct enthousiast

Na de proefles was ik direct enthousiast. Ik geniet er iedere week weer van. Je steeds afwisselende houdingen en de ontspanning zijn fijn en hebben veel resultaat. Ook mocht ik een paar workshops bij je volgen en dat is inderdaad een cadeautje voor jezelf.

Lenie

Blij met de yogalessen

Ik wil je even laten weten dat ik heel blij ben met je yogalessen. Ik dacht echt geen yogatype te zijn, maar daar ben ik zeker van terug gekomen.

Angelique

Zeer fijn!
Ik ervaar de yogalessen als zeer fijn en snap niet dat ik hier niet eerder aan ben begonnen.
Een uurtje voor jezelf

Een uurtje voor jezelf, om na een drukke week weer bij de kern te komen. Even nergens aan denken, en alle stress en spanningen los laten.

Het is zo zalig

Het is zo zalig, ik kan eindelijk voor het eerst in mijn leven mezelf helemaal ontspannen.


Patricia

Hey Linda, graag wil ik je bedanken voor de fijne yoga lessen. Jouw manier van les geven is relaxt en ongedwongen en ik ervaar dat als prettig. Wat ik helemaal super vind is de yogaswing!!! Yoga wordt vaak gezien als zweverig en dat zal misschien op sommige plaatsen zo zijn maar niet bij jou. Spiritueel, maar met beide voeten op de grond! Relaxt en tegelijkertijd weer voelen waar al je spieren zitten. Kleine groepen, zo zie je het meteen als iemand een verkeerde houding aanneemt. Iedere week ga ik met plezier naar de yoga. Kortom een aanrader voor anderen!

YogaStar gebruikt cookies